Vormer heeft duidelijke oproep voor Club-fans voor topper tegen Standard

Vormer heeft duidelijke oproep voor Club-fans voor topper tegen Standard
Vrijdag 20 april 2018 - 12:43   I  

Club Brugge won gisteren overtuigend van Charleroi. Een dag eerder won Standard ook van Anderlecht, waardoor beide clubs zich tot winnaar van de midweekspeeldag konden kronen. Zondag staan beide clubs tegenover elkaar in een ongetwijfeld kolkend Jan Breydel.

Dat hoopt Vormer alvast, want de Nederlander denkt dat Club de fans hard zal kunnen gebruiken. Hij was gisteren onder de indruk van het blauw-zwarte legioen en zou graag hebben dat ze zondag nog eens massaal opduiken om hun ploeg te steunen. "Zondag hebben we iedereen weer nodig, ook de fans. Die waren vandaag weer fantastisch. Als die zondag massaal weer komen allemaal, dan ziet het er goed uit", aldus Vormer.

Op de korrel

Vormer werd de voorbije weken zelf wat op de korrel genomen, maar gisteren was de Nederlander wel weer goed. Hij scoorde (eigenlijk zelfs twee keer) en was ook in het spel weer bepalend. Vormer besefte dan ook dat hij iets recht te zetten had. "Ja ik moest iets laten zien, maar ik heb ook mijn mindere dingen. Maar ik ben wel altijd mijn stinkende best blijven doen. En soms gaat het wat minder, maar dat is voetbal. Het kan niet altijd goed zijn. Vandaag was het wel weer goed", aldus een tevreden Vormer voor de camera van Club TV.

Poll: Klopt Club Brugge zondag ook Standard?

TAGS  I  Club Brugge  I   Standard  I   Vormer

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024