‘Besnik Hasi wordt de nieuwe trainer van deze Belgische club’

‘Besnik Hasi wordt de nieuwe trainer van deze Belgische club’
Donderdag 19 april 2018 - 06:45   I  

Voor heel wat ploegen uit de Jupiler Pro League zit het seizoen 2017-2018 er eigenlijk al op. Play-off 2 is daar het ideale format om wat spelers uit te testen voor volgend seizoen. Andere clubs zijn dan weer van plan om serieus in te grijpen.

Zo lijkt het einde verhaal voor Sven Vermant bij Waasland-Beveren en Jonas De Roeck bij STVV. Beide trainers hebben er een mooi seizoen opzitten, maar op het einde koop je daar niets voor in het voetbal.

Besnik Hasi zou volgens Het Nieuwsblad de grote kanshebber zijn om beide heren op te volgen. Hij zou zelfs al contact hebben gehad met STVV. Volgens bepaalde bronnen werd Hasi vorige week al gespot in de buurt van Stayen, maar alle partijen ontkennen voorlopig elk contact. De ambitieuze Japanse eigenaars van STVV willen wel een ervaren coach en de gewezen middenvelder werkte al bij Anderlecht, Legia Warschau en Olympiakos. Als ook Waasland-Beveren geïnteresseerd is, kunnen het nog boeiende onderhandelingen worden. Hasi wil in ieder geval graag weer aan de slag. 

Vrije trainer

Voor beide clubs zou het alvast het moment zijn om met Hasi in zee te gaan. Na zijn Grieks avontuur is Hasi een vrije trainer en nu alles geregeld is met Olympiakos is hij ook klaar voor een nieuwe uitdaging. In december dreigde de Kosovaar nog met een proces tegen Olympiakos om zijn volledige ontslagvergoeding te krijgen en kon hij moeilijk elders aan de slag, maar er is een financieel compromis gevonden met de Grieken. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Poll: Welke club kan Hasi het meest gebruiken?

TAGS  I  Hasi  I   STVV  I   Waasland-Beveren

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024