'Bom barst, Pogba weg bij Manchester United'

'Bom barst, Pogba weg bij Manchester United'
Dinsdag 17 april 2018 - 18:45   I   door Redactie

Ondanks dat Manchester United op een 2 e stek staat in de Premier League is men niet tevreden bij de Mancunians. In de Champions League werd het verrassend uitgeschakeld door Sevilla en ook het spel is soms niet om aan te zien. Dat Mourinho komende zomer weer gaat investeren is geen verrassing maar ook enkele sterkhouders mogen vertrekken. Franse internationals Martial en Pogba hebben het verpest bij Mourinho door aanhoudende slechte prestaties.

Anthony Martial oogt al een tijdje naar een vertrek. De Franse flankaanvaller begon, na zijn transfer van Monaco, goed bij United, maar is daarna teruggevallen. Ook kan Martial niet altijd rekenen op een basisplaats van Mourinho. Volgens het Italaanse Gazetta dello Sport zou Juventus verregaande interesse hebben in het jeugdproduct van Lyon. Ook concurrent Tottenham wil zich mengen in de strijd.

Het Franse RMC meldt dat de 22-jarige Anthony Martial intussen ook een contractverlenging zou hebben afgewezen en een vertrek lijkt dus niet meer tegen te houden. Nog een grote naam dat zijn biezen zou mogen pakken is Paul Pogba. Enigszins verrassend want Pogba is de recordtransfer van Manchester United. The Red Devils betaalde meer dan honderd miljoen euro voor de voetbalkunsten van de Frans international. Toch is Pogba niet onomstreden bij Mourinho.

Pogboom zit vaker op de bank dan hij lief is en ook afgelopen weekend werd de middenvelder naar de kant gehaald. In de verloren partij tegen West Brom werd Pogba nog voor het uur gewisseld en deze slechte prestatie zou voor Mourinho de druppel geweest zijn. Volgens The Daily Mail wil The Special One zijn recordtransfer laten gaan. De eerste club die in verband wordt gebracht is rivaal Manchester City. City is één van de weinige clubs die Pogba ook kunnen betalen en voor de derby tegen United liet City- coach Guardiola al weten dat Pogba werd aangeboden tijdens de wintertransferperiode.

Zaakwaarnemer Mino Raiola zou hebben geïnformeerd bij de Citizens namens Pogba. Verder mogen ook de Italiaan Matteo Darmian en de Nederlander Daley Blind vertrekken bij de Engelse grootmacht. Nu is het nog maar de vraag welke grote namen Mourinho deze zomer gaat aantrekken ter vervanging.

Poll: Zou Man City een mooie club zijn voor Pogba?

TAGS  I  Pogba  I   Manchester United

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024