Pelé kiest vier favorieten voor het WK en daar zit 1 enorme verrassing bij

Pelé kiest vier favorieten voor het WK en daar zit 1 enorme verrassing bij
Dinsdag 17 april 2018 - 12:39   I  

Pelé is er ondertussen al 77, maar een veel grotere naam in het voetbal ga je niet vinden. Pelé is een begrip, een levende Braziliaanse voetballegende. Pelé volgt het voetbal ook nog steeds op de voet en liet dan ook zijn licht schijnen op het WK in Rusland.

Pelé ziet vier grote kanshebbers om de wereldtitel in de wacht te slepen. Daarbij ziet hij verrassend genoeg ook Engeland, tegenstander van de Rode Duivels, wereldkampioen worden.  "Sommige teams leveren naar gewoonte goede prestaties tijdens het WK. Argentinië, Duitsland, Engeland en Frankrijk zijn serieuze kanshebbers op de overwinning. Maar eigenlijk maakt het niet zoveel uit. Om een ​​WK te winnen is het niet genoeg om een ​​goed team te hebben, je moet ook goed voorbereid zijn", aldus Pelé volgens Sporza.

Blessure van Neymar

Ook de blessure van zijn landgenoot en de sterspeler van Brazilië, Neymar, kwam ter sprake. Volgens Pelé komt het wel in orde met Neymar en is de blessure eigenlijk niet zo erg.  "Hij is een heel belangrijke speler voor Brazilië, daar bestaat geen twijfel over. We weten niet precies wat er zal gebeuren, maar ik denk dat hij in vorm zal zijn voor het WK. Zijn blessure is immers niet zo erg. Ik heb nog niet de kans gehad om er met hem over te spreken maar ik wens hem dezelfde kansen toe die ik gehad heb op de Wereldbeker."

Poll: Maakt Engeland kans op de wereldtitel?

TAGS  I  Pelé  I   Brazilië  I   Rode Duivels  I   Neymar

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022