Leko blijft speler negeren: "Waarom speelt hij niet?

Leko blijft speler negeren:
Dinsdag 17 april 2018 - 10:00   I   door Redactie

0 op 6 en Anderlecht staat plots weer op drie punten. Toch maakt Jacky Mathijssen zich geen zorgen over Club Brugge. "Ik twijfel niet aan de titelkansen van Club" zegt de analist in Het Belang van Limburg.

"Ze staan drie punten - in de praktijk zelfs vier - maar het moet nu wel gebeuren. Ze spelen deze week tegen Charleroi en Standard en moeten minstens een van die twee matchen winnen. Voor het mentale aspect liefst de eerste, want er mag niet te veel twijfel in de groep ontstaan", meent Mathijssen, die in het verleden zelf nog coach van Club was.

"De kalender is Club wel gunstig gezind, want met Charleroi krijgen ze een ploeg op de sukkel. Het veldspel vind ik nog altijd goed, maar blauw-zwart slaagt er ondanks het balbezit niet in om veel kansen te creëren. Van tien kansen per match zijn ze naar drie à vier stuks gegaan."

Vossen

"In de play-offs scoorde de ploeg van Leko amper één keer: via een discutabele strafschop tegen Genk dan nog. Dat moet snel veranderen. Het is opvallend dat in zo'n situatie een goalgetter als Jelle Vossen niet of nauwelijks aan bod komt. Zijn rol is blijkbaar uitgespeeld na zijn blessure of hij is nog niet fit genoeg", aldus Mathijssen.

Poll: Moet Vossen meer aan spelen toekomen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Vossen  I   Mathijssen  I   Leko

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024