Lukaku velt oordeel over titelkansen Anderlecht

Lukaku velt oordeel over titelkansen Anderlecht
Zondag 15 april 2018 - 13:15   I   door Redactie

Anderlecht moet winnen van Club Brugge om nog een kansje op de titel te behouden. Romelu Lukaku gelooft er alvast nog in. De spits volgt RSCA nog op de voet, zo verzekert hij aan Play Sports.

"Anderlecht-Brugge, ik ga de match bekijken hoor. Ik ben nog altijd grote fan. Als Anderlecht kampioen wordt… wauw. Dan ben ik zeker in Brussel", laat Lukaku weten.

Zelf zal hij met Manchester United de titel niet pakken. "Dat steekt wel. Daarvoor kwam ik naar hier, om de Premier League te winnen. Maar we lieten onszelf te vaak in de steek in sommige wedstrijden, matchen die we moesten winnen maar waar we de punten weggaven. Maar op persoonlijk vlak ben ik wel tevreden", aldus de Rod Duivel.

FA Cup

Lukaku kan wel de FA Cup nog pakken met Man United. Hij veroverde die in 2012 al eens met Chelsea. “Ik heb niet het gevoel dat ik daar een bijdrage aan heb geleverd. Op de bus zat ik bij José Bosingwa, Didier Drogba en Raul Meireles. Ik had de trofee nog niet vastgepakt, en José wilde hem op mijn schoot duwen. Maar ik zei dat ik hem niet moest hebben. Zo ben ik niet. Als we ‘m dit jaar winnen, ga ik die wel aan iedereen showen”, zegt Big Rom.

Poll: Is Lukaku de beste Belgische spits van het moment?

TAGS  I  Lukaku  I   Anderlecht  I   Manchester United

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024