Mané, Salah én Firmino aan het kanon, Liverpool zet Man Utd onder druk

Mané, Salah én Firmino aan het kanon, Liverpool zet Man Utd onder druk
Zaterdag 14 april 2018 - 20:19   I  

Liverpool heeft zaterdagavond geen fout gemaakt tegen Bournemouth. De ploeg van Jürgen Klopp speelde een goede wedstrijd en kon andermaal rekenen op zijn flitsende aanvallers. Dankzij een vroege goal van Sadio Mané en late treffers van Mohamed Salah - zijn dertigste van het seizoen in de Premier League - en Roberto Firmino won Liverpool makkelijk met 3-0.

Op de overwinning van Liverpool viel niets aan te merken. De thuisploeg domineerde de wedstrijd van begin tot einde en speelde heel wat kansen bij elkaar. Na amper zeven minuten was het al raak. Begovic kon de kopbal van Mané nog pareren, maar in de herneming trof de Senegalees wél raak.

Liverpool liet lange tijd na om de voorsprong uit te diepen en zo mocht Bournemouth blijven geloven in een terugkeer. Een kwartier voor tijd nam topschutter Salah alle twijfels weg. Hij verschalkte Begovic met een perfect lobkopbal en maakte er 2-0 van. In de slotminuten legde die andere aanvaller, Roberto Firmino de 3-0-eindstand vast.

In de stand is Liverpool derde op één punt van de nummer twee Manchester United. The Red Devils spelen zondag nog tegen West Bromwich Albion.

Poll: Kan Liverpool volgend seizoen kampioen worden?

TAGS  I  Liverpool  I   Bournemouth  I   Salah

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024