'Ivan Leko krijgt er onverwacht gigantische klasbak bij'

'Ivan Leko krijgt er onverwacht gigantische klasbak bij'
Zaterdag 14 april 2018 - 09:48   I  

Ivan Leko mag proberen om als coach van Club Brugge te gaan winnen in het Astridpark. De geschiedenis leert dat dat geen eenvoudige opdracht is. De laatste trainer dat daarin slaagde was Eric Gerets. Leko trekt alvast vol vertrouwen naar Anderlecht.

Die statistieken zeggen hem overigens niets, want volgens hem zijn de wedstrijden van de voorbije 20 jaar niet belangrijk. "Het gaat om dit Anderlecht, tegen dit Club Brugge. En dit is ons jaar", aldus Leko gisteren op zijn persconferentie.

Dit Club Brugge kan nu onverwacht misschien al rekenen op Benoit Poulain. De verdediger werkt sinds januari aan zijn terugkeer, maar die werd veel later in de play-offs verwacht. De verdediger traint nu al twee weken mee met de groep en zou dus sneller dan voorzien terug in de selectie kunnen zitten.

Hoe fit is hij?

Alleen is de vraag hoe fit hij is. Een vraag waar ook Leko geen antwoord op kon geven. “Benoît is klaar, maar het is nog niet duidelijk hoeveel minuten hij aankan”, aldus coach Ivan Leko volgens Het Nieuwsblad. “Een selectie? Dat kan.”

Club Brugge speelt de laatste weken met het trio Denswil-Mechele-Mitrovic. Defensief staat Club er wel, want enkel Mechele kon zijn eigen doelman kloppen in de play-offs. Denswil haalt terug zijn niveau van vroeger, al was hij deze week niet helemaal fit. Ook Cools deed het deze week rustiger aan.

Poll: Staat Poulain normaal gezien altijd in de basis?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   Poulain

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024