'Engels krijgt het plots erg zwaar te verduren bij Olympiakos'

'Engels krijgt het plots erg zwaar te verduren bij Olympiakos'
Vrijdag 13 april 2018 - 18:40   I  

Björn Engels verliet Club Brugge en koos voor een Grieks avontuur bij Olympiakos. Daar wisselt hij goede momenten af met minder goede momenten en aangezien de sfeer bij de Griekse topclub eerder gespannen is wordt de ex-speler van Club Brugge in verband gebracht met een terugkeer naar België.

Toch lijkt Engels zich momenteel nog goed te voelen in Griekenland. Er is zelfs nog wat tijd om te dollen op training. Zo keurde de trainer ad-interim Christos Kontis een doelpunt van Engels af voor buitenspel. Hij deed nadien ook nog de moeite om te bewijzen dat Engels wel degelijk buitenspel stond.

Op zijn Instagram Stories kon Engels er alvast nog om lachen. Hij liet ook nog met een knipoog weten dat hij nog steeds met de groep mag meetrainen. Van een eventuele transfer is er momenteel dus nog geen sprake. Al kan dat komende zomer uiteraard veranderen.

Dure vogel?

Engels verliet Club voor 7 miljoen euro afgelopen zomer. Bij Olympiakos liep het echter niet helemaal zoals verwacht. Het grote struikelblok bij een eventuele transfer zal de prijs zijn. Olympiakos zou nog 5 miljoen euro willen recupereren en dat is veel geld voor Club Brugge en Anderlecht, die zich graag zouden versterken met Engels.

 

Poll: Denkt u dat Engels zal terugkeren naar België?

TAGS  I  Engels  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   Olympiakos

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024