'PSG hoopt op dubbelslag en wil deze twee Rode Duivels aantrekken'

'PSG hoopt op dubbelslag en wil deze twee Rode Duivels aantrekken'
Vrijdag 13 april 2018 - 08:59   I  

Paris Saint-Germain houdt zich niet aan de Financial Fair Play-regels die de UEFA clubs oplegt. Dat zou de conclusie zijn van een onderzoek van de Europese voetbalbond naar de praktijken van de Franse topclub.

Volgens The Financial Times schetste PSG een fout beeld van de inkomsten afkomstig van sponsoring. De UEFA is een onderzoek naar de financiën van PSG gestart nadat de club zowel Neymar als Kylian Mbappé voor heel veel geld aantrok afgelopen zomer. 

Volgens het onderzoek zou PSG zwaar overdreven hebben over de hoogte van de inkomsten via sponsoring. Die zouden op 230 miljoen euro liggen, maar dat klopt niet met de realiteit. Deze nieuwe bevindingen kunnen resulteren in een hoge boete of zelfs uitsluiting van Europees voetbal.

Toch nog wat inkopen

Toch verwacht PSG dat het deze problemen van de baan kan schuiven. Als dat gebeurd is kan PSG alweer de transfermarkt op om zich zo te versterken. De droom om de Champions League te winnen hebben ze in Parijs nog steeds niet opgeborgen.

Zo neemt de interesse in Thibaut Courtois en Toby Alderweireld alleen maar toe in Frankrijk. PSG zou zelfs al informele gesprekken gestart zijn om een transfer volgend seizoen mogelijk te maken. Beide spelers vinden geen akkoord met hun huidige ploeg (Chelsea en Tottenham) wat betreft een contractverlenging. PSG zou nu met beide spelers aan de haal willen gaan.

Poll: Zullen Alderweireld en Courtois de overstap maken volgens u?

TAGS  I  PSG  I   Courtois  I   Alderweireld; Chelsea  I   Tottenham

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024