UPDATE: Vader Edmilson reageert op transfer naar Anderlecht

UPDATE: Vader Edmilson reageert op transfer naar Anderlecht
Vrijdag 13 april 2018 - 20:40   I  

Marc Coucke en Luc Devroe zijn volop bezig met de voorbereiding van volgend seizoen. Beide heren proberen alvast om de ploeg een pak competitiever te maken dan dit seizoen. Er moet dan ook heel wat kwaliteit bijkomen om terug mooi voetbal te kunnen brengen in het Astridpark. Dat was dit seizoen zelden het geval.

Anderlecht hoopt alvast dat Edmilson Junior voor die extra klasse kan zorgen. Bij Standard flitst Edmilson regelmatig en is hij vaak een gesel voor de verdediging van de tegenstanders. Een speler met zo een profiel missen ze momenteel wel bij paars-wit en daarom staat Edmilson zo hoog op het verlanglijstje.

Het Nieuwsblad weet dat een transfer goed mogelijk is. Meer zelfs, gisteren was de vader van Edmilson zelfs aanwezig op Neerpede om te praten met Luc Devroe. Het was een opvallende verschijning gisteren op het oefencomplex van Anderlecht. De vader van Standard-speler Junior Edmilson had er een onderhoud met Luc Devroe. De voormalige speler van Seraing en Standard werd vergezeld door Georges Heylens en diens zakenpartner. Het viertal besprak de toekomst van Junior Edmilson en een mogelijke overgang naar Anderlecht.

Gevoelige transfer

Een transfer van Edmilson naar Anderlecht ligt uiteraard gevoelig. Paars-wit en Standard zijn niet de beste vriendjes en Edmilson is toch een absolute smaakmaker van StandardDaarom deden nog enkele mensen een poging om de aanwezigheid van Edmilson senior te koppelen aan andere dossiers waarmee die zich zou bezighouden als makelaar, maar verschillende bronnen ontkennen dat. Er zou wel degelijk gesproken zijn over de toekomst van Junior Edmilson

UPDATE

De vader van Edmilson heeft nu zelf gereageerd op zijn aanwezigheid in Neerpede. Het was helemaal niet de bedoeling om de toekomst van zijn zoon te bespreken. 

"Mijn vriend Georges Heylens had me uitgenodigd in Brussel om met hem te eten in een restaurant. Hij is een managementbedrijf aan het opzetten en hij wilde me het project laten zien. Het is een paar jaar geleden dat ik de voetbalwereld verliet, maar ik wil graag terugkeren. Nadien vertelde hij me dat hij naar Anderlecht ging en hij vroeg me hem te vergezellen met een van zijn medewerkers. Ik accepteerde de uitnodiging, vooral omdat ik tijdens een seizoen in Oostende speelde met Luc Devroe. Ik ging niet over Junior praten. Ik ben zijn vader, niet zijn agent, dat is Karim Rafiki. Ik zou ​​naar Anderlecht gaan om te praten over een transfer zonder zijn (Edmilson) toestemming en zonder de aanwezigheid van zijn agent. Het enige probleem is dat ik iemand ken en ik weet dat verschillende mensen me op kantoor hebben gezien. Maar eerlijk gezegd realiseerde ik me niet dat dit een controverse kon veroorzaken, het was pas toen Junior me vertelde dat ik erover nadacht. Ik weet dat Anderlecht geïnteresseerd is in de diensten van mijn zoon, maar dat was een privébezoek. Ik ging gewoon met een vriend (Georges Heylens) mee die zijn bedrijf wilde introduceren en weten wat Anderlecht nodig had", aldus de vader van Edmilson volgens La DH.
 

Poll: Past Edmilson beter bij Anderlecht dan bij Standard?

TAGS  I  Anderlecht  I   Standard  I   Edmilson

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024