Moet Vossen weg? "Hij komt tekort voor Club Brugge"

Moet Vossen weg?
Maandag 09 april 2018 - 19:15   I   door Redactie

Wat na de wedstrijd op AA Gent vooral besproken werd bij Club Brugge waren de gemiste kansen van de spitsen. Geen enkele spits lijkt trefzeker bij blauw-zwart en dat is toch een probleem. Al relativeert Jacques Sys dat wel. De hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine vindt wel dat Jelle Vossen niet genoeg voetballende kwaliteiten heeft voor Club Brugge.

"Hat spitsenprobleem hebben ze al een heel seizoen. Ze hebben vier echte aanvallers en die scoren alle vier te weinig. Dat wordt wel opgevangen door de infiltrerende middenvelders en scorende verdedigers, maar het hoort bij de taken van een spits om kansen te benutten. Je kunt je niet blijven verschuilen achter het creëren van die kansen", aldus Sys.

"Vossen vind ik voetballend toch te kort komen voor Club, Wesley struikelt soms over zijn eigen voeten... naar volgend seizoen toe moet een scorende spits hun prioriteit worden op de transfermarkt. De vier spitsen liggen in balans met elkaar, Leko zoekt daar al een heel seizoen naar de juiste combinatie. Met een efficiënte spits had Club nu al veel verder gestaan."

Poll: Vind jij Vossen een goeie spits voor Club Brugge?

TAGS  I  Vossen  I   Club Brugge

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024