Bölöni verklapt transferplannen van Limbombe

Bölöni verklapt transferplannen van Limbombe
Vrijdag 06 april 2018 - 07:42   I  

Stallone Limbombe is aan zijn laatste weken bezig bij Royal Antwerp FC. De snelle vleugelaanvaller is na afloop van dit seizoen einde contract op de Bosuil en zal zijn goede prestaties verzilveren met een transfer. Dat bevestigde nu ook trainer Laszlo Bölöni.

"De situatie van Stallone is duidelijk", zegt Bölöni in Het Laatste Nieuws. "Hij tekende elders en dat betreur ik. Tegelijk ben ik trots dat ik een speler uit tweede klasse naar een niveau tilde dat hem nu naar een mooie Belgische club brengt", voegde de Roemeen er nog aan toe. Waarmee hij meteen ook verklapte dat Limbombe wel degelijk in België blijft.

KRC Genk en AA Gent trokken de voorbije weken aan de mouw van de 27-jarige broer van Club Brugge-speler Anthony. Limbombe was in het verleden bij beide clubs actief, maar zou uiteindelijk voor een terugkeer naar Gent kiezen. Daar moet hij de vervanger worden van de (wellicht) vertrekkende Moses Simon.

Dit seizoen hoopt Limbombe in schoonheid af te sluiten bij The Great Old. Maar gaat hij nog kansen krijgen van Bölöni? "Antwerp heeft nu andere prioriteiten, met name het testen van spelers die nog niet veel aan de bak kwamen. Toch zal ik nog een beroep op Stallone doen, want hij wil op een mooie manier vertrekken", besluit de Antwerp-coach.

Poll: Voor welke club moet Limbombe kiezen?

TAGS  I  Limbombe  I   Bölöni  I   Antwerp  I   RC Genk  I   AA Gent

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024