Borkelmans oordeelt: "Hij is de beste spits van Club Brugge"

Borkelmans oordeelt:
Vrijdag 06 april 2018 - 07:02   I  

Club Brugge staat dezer dagen comfortabel aan de leiding in de Jupiler Pro League, ook tijdens de play-offs. De komende weken zal blauw-zwart ongetwijfeld afhankelijk zijn van de doelpuntenproductie van zijn aanvallers. Maar wie is nu eigenlijk de beste spits waar Ivan Leko over beschikt?

"Naar kwaliteit: Wesley", zegt gewezen Club-speler Vital Borkelmans in Het Laatste Nieuws. "Alleen vind ik dat hij zijn lichaam veel te weinig gebruikt in zijn spel. Hij duwt, botst tegen iedereen aan... En, maar dat is persoonlijk, ik zou hem nog vaker willen zien afhaken om een mannetje meer te creëren op het middenveld. Tegelijkertijd is zijn kaatsen niet altijd zuiver."

Voor het overige ziet Borkelmans nog drie goede spitsen in de kern van Club Brugge. "Diaby heeft een actie, maar er zit te veel afval in zijn passing. Vossen is de efficiëntste... (denkt na) Dennis heeft óók wel iets, hé."

Die Dennis begon uitstekend aan het seizoen, maar kende nadien een serieuze terugval. "Je moet zo'n jongen minstens een jaar respijt gunnen. Vroeg van huis weg, onstabiel gezin, helemaal alleen in het buitenland - doé het maar, hé."

Poll: Wie is de beste spits van Club Brugge?

TAGS  I  Borkelmans  I   Wesley  I   Diaby  I   Vossen  I   Dennis  I   Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024