'Transfervrije De Camargo tekent bij deze Belgische club'

'Transfervrije De Camargo tekent bij deze Belgische club'
Donderdag 05 april 2018 - 06:30   I  

Igor De Camargo lijkt op de terugweg naar België. De ervaren aanvaller staat momenteel nog op de loonlijst bij de Cypriotische topclub APOEL Nicosia, maar daar is hij na afloop van dit seizoen einde contract.

Het Nieuwsblad weet dat KV Mechelen van de gelegenheid gebruik wil maken om de inmiddels 34-jarige De Camargo terug naar België te halen. Eind januari ondernam Malinwa een eerste poging om de Braziliaanse Belg binnen te halen, maar daar strak de trainer van APOEL toen nog een stokje voor.

In het tussenseizoen, als De Camargo een vrije speler is, hoopt Mechelen meer succes te hebben. De ex-speler van onder meer KRC Genk en Standard zou in de Proximus League de nieuwe aanvalsleider van KV kunnen worden.

Mechelen heeft overigens ook een defensieve versterking op het oog. Zo is het goed mogelijk dat Arjan Swinkels Beerschot Wilrijk inruilt voor een avontuur Achter de Kazerne. De 33-jarige Nederlander is einde contract op het Kiel. Hij kan er bijtekenen, maar het verschil tussen vraag en aanbod is voorlopig groot.

Poll: Zou De Camargo een goede aanwinst zijn voor KV Mechelen?

TAGS  I  De Camargo  I   APOEL Nicosia  I   KV Mechelen  I   Swinkels  I   Beerschot Wilrijk

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024