'Real Madrid neemt desastreus besluit over Hazard'

'Real Madrid neemt desastreus besluit over Hazard'
Dinsdag 03 april 2018 - 20:20   I   door Redactie

Eden Hazard lijkt niet naar Real Madrid te verhuizen in de zomer. De Koninklijke zou niet meer geïnteresseerd zijn in de Rode Duivel. Althans, de kans is toch een stuk kleiner geworden. Dat meldt de London Evening Standard.

Real Madrid zou niet meer overtuigd zijn van Hazard. In zijn laatste vijf wedstrijden vond de Rode Duivel de weg naar het net niet meer. In de dubbele confrontatie met Barcelona speelde hij een marginale rol. Hazard schittert niet meer en de twijfels in Bernabéu nemen toe.

Bovendien doet Marco Asensio het heel goed en hij speelt al bij Real. Bovendien is hij ook vijf jaar jonger dan Hazard. Hij heeft de toekomst dus absoluut voor zich. Real Madrid twijfelt dan ook of een transfer van Hazard wel zinvol is. Zo lijkt Hazard - omwille van zijn matige prestaties - zijn absolute droomtransfer te kunnen vergeten.

Hazard heeft bij Chelsea nog een contract tot 2020. De onderhandelingen over een nieuwe verbintenis heeft hij opgeschoven tot na het WK. Hazard benadrukt wel "gelukkig" te zijn op Stamford Bridge.

Poll: Hoopt u dat Hazard naar Real gaat?

TAGS  I  Real Madrid  I   Chelsea  I   Hazard  I   shw

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024