‘Mourinho aast op 5 toppers, Manchester United ziet er volgend jaar zó uit’

‘Mourinho aast op 5 toppers, Manchester United ziet er volgend jaar zó uit’
Zondag 01 april 2018 - 15:20   I  

Het is een publiek geheim dat José Mourinho zijn huidige spelerskern van een kwaliteitsinjectie wil voorzien. De Portugese oefenmeester is niet te spreken over de prestaties van enkele spelers, en vooral het defensieve compartiment is hét zorgenkind bij uitstek.

Volgens talkSPORT is het niet uitgesloten dat Manchester United in het tussenseizoen zomaar eventjes vier nieuwe (top)verdedigers naar Old Trafford haalt. Zo staan Thomas Meunier (PSG), Toby Alderweireld (Tottenham), Samuel Umtiti (Barcelona) en Alex Sandro (Juventus) alvast op het verlanglijstje van The Red Devils.

Het zou dus best kunnen dat de Engelse recordkampioen komende zomer zomaar eventjes twee Rode Duivels vastlegt. Romelu Lukaku zal het graag zien gebeuren. Of United het viertal effectief over de streep kan trekken, is evenwel nog maar de vraag. De prijskaartjes zullen alleszins niet van de poes zijn.

Nog volgens talkSPORT zou Manchester United ook van plan zijn om achter Gareth Bale aan te gaan. De Welshman is tot nader order nog steeds een speler van Real Madrid, maar Mourinho zou de linkspoot graag aan zijn huidige ploeg willen toevoegen.

Ziet Manchester United er volgend seizoen zo uit?

De Gea – Meunier, Alderweireld, Umtiti, Alex Sandro – Pogba Matic – Bale, Lingard, Alexis Sanchez – Lukaku.

Poll: Kan Manchester United deze vijf kleppers halen?

TAGS  I  Manchester United  I   Meunier  I   PSG  I   Alderweireld  I   Tottenham  I   Alex Sandro  I   Juventus  I   Umtiti  I   Barcelona  I   Mourinho  I   Bale  I   Real Madrid

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022