Moeskroen doet Lierse pijn, Lokeren heeft tegen STVV genoeg aan strafschop

Zaterdag 31 maart 2018 - 21:49   I

KV Kortrijk en Waasland-Beveren openden de debatten in play-off 2 (4-1), maar er stond later op de avond nog meer op het programma. Moeskroen deed 1B-club Lierse meteen pijn met een droge 0-3-overwinning, terwijl Sporting Lokeren tegen STVV voldoende had aan een strafschopdoelpunt van Mijat Maric.

Lierse-Moeskroen 0-3

Moeskroen kende geen problemen met Lierse. Halverwege stond het 0-1 na een goal van Mezague, na rust diepten Amallah en Awoniyi de voorsprong verder uit. Zo gaat Moeskroen meteen samen met de buren uit Kortrijk aan de leiding in play-off 2 A.

Lokeren-STVV 1-0

Op Daknam was er dan weer een strafschop nodig om een doelpunt tot stand te brengen. Iets meer dan vijf minuten voor het rustsignaal weerklonk, nam Maric zijn verantwoordelijkheid en schoot hij Lokeren van op de strafschopstip op voorsprong. Bij 1-0 bleef het uiteindelijk ook.

Poll: Kan Moeskroen zijn groep in play-off 2 winnen?