Pozuelo is nu al zeker: "Zij worden kampioen"

Pozuelo is nu al zeker:
Woensdag 28 maart 2018 - 09:20   I  

Dit weekend worden de play-offs op gang getrapt en kunnen we uitkijken naar 10 speeldagen vol spanning en voetbal op het scherpst van de snee. Nadien weten we ook meteen wie de nieuwe landskampioen wordt en wie zich volgend seizoen mag bewijzen in de Champions League.

Voor Alejandro Pozuelo is dat nu al duidelijk. Volgens de Spanjaard wordt Club Brugge kampioen, want zij zijn al een heel seizoen de beste ploeg. “Club Brugge. Tot nu toe was dat gewoon de beste ploeg", aldus Pozuelo in Het Nieuwsblad.

Waar eindigt Racing Genk?

Een andere vraag die de Spanjaard voorgeschoteld kreeg was waar Racing Genk ging eindigen op het einde van het seizoen. Dat antwoord leek iets moeilijker te zijn, al lijkt Pozuelo wel één groot doel voor ogen te hebben en dat is Europees voetbal.

“Ik wil me niet vastpinnen op een plaats. Zo hoog mogelijk en het liefst rechtstreeks naar de Europa League. Maar als we een finale tegen de winnaar van Play-off 2 moeten spelen, dan is dat maar zo.”

Op zijn hoede voor Vormer

Pozuelo is natuurlijk zelf een uitstekende voetballer, die in het verleden al met fantastische spelers mocht spelen. Hij is dan ook niet snel onder de indruk van spelers, maar zijn ploeggenoot Malinovskyi, maakt wel indruk op de Spanjaard. Ook de traptechniek van Vormer kan hij wel smaken.

“Naar welke speler ik opkijk in België? Niemand, behalve Ruslan Malinovskyi. En dat zou ook zo zijn als hij bij een andere ploeg speelde. De kwaliteit druipt ervan af. Hij doet onze ploeg simpelweg beter spelen. En met links denk ik niet dat er iemand in de competitie met zo'n traptechniek is. Met rechts? Vormer misschien.”

Poll: Wordt Club Brugge kampioen?

TAGS  I  RC Genk  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   AA Gent  I   Pozuelo

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024