Eén Rode Duivel maakt indruk: "De gevaarlijkste man"

Eén Rode Duivel maakt indruk:
Dinsdag 27 maart 2018 - 23:39   I  

De Rode Duivels haalden het dinsdagavond met ruime 4-0-cijfers van Saudi-Arabië. Enkele spelers lieten zich zien, en dan hebben we het vooral over Romelu Lukaku. De diepe spits van de nationale ploeg liet zich gelden door twee keer de weg naar doel te vinden en kroonde zich zo ook tot man van de match.

Lukaku maakte alvast de beste indruk op Het Nieuwsblad. Hij kreeg een mooie 8 op 10. "Twee knappe goals, maar over de hele lijn ook een knappe prestatie. Sterk aan de bal en sterk in het samenspel. De gevaarlijkste man. Al verknoeide hij rond het uur wel een grote kans."

Vincent Kompany, Jan Vertonghen, Kevin De Bruyne en Simon Mignolet volgen Lukaku op de voet. "Kompany nam als centrale man in de driemansdefensie het heft in handen. Voetballend goed, verdedigend sterk. Als hij speelt, speelt hij goed. Kompany zoals we hem kennen."

Ook Mignolet kreeg complimenten. "Stond er wanneer hij er moest staan. Pakte uit met een goede redding op een schot van Al-Muwallad en reageerde heel alert op een diepe bal achter de verdediging." Toby Alderweireld was dan weer één van de minderen. Hij moest het stellen met amper een vijf. "Mist duidelijk matchritme. Misverstand met De Bruyne, balverlies in het centrum. Foutjes die tegen een sterke tegenstander wel worden afgestraft. Herstelde zich na rust."

Poll: Was Lukaku de beste Rode Duivel op het veld?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Saudi-Arabië

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024