Rode Duivels maken nieuwe jasjes bekend, en die zien er geweldig uit

Rode Duivels maken nieuwe jasjes bekend, en die zien er geweldig uit
Maandag 26 maart 2018 - 19:05   I  

De Rode Duivels nemen het dinsdagavond, tijdens een vriendschappelijk duel, op tegen Saudi-Arabië. Eerder deze week maakte de Belgische Voetbalbond (KBVB) al bekend dat de nationale ploeg tijdens de oefeninterland zal aantreden in het splinternieuwe gele uitshirt, maar dat is niet alles.

Voor het eerste fluitsignaal dinsdagavond weerklinkt, zullen de Rode Duivels immers ook in hun nieuwe jasjes op het veld verschijnen. Die houden de spelers traditiegetrouw tot na het volkslied van beide landen. Maandagavond maakte de Belgische Voetbalbond de nieuwe 'Anthem jackets' van Adidas alvast bekend.

Het mag gezegd worden: die zogeheten Anthem jackets zien er geweldig uit. Er werd gekozen voor een volledig rood jasje, met enkele rode accenten. Het logo van de Rode Duivels prijkt op de linkerborst, dat van Adidas op de rechterborst. Op de rug prijkt dan weer 'Belgium' in drukletters.

Aan de outfit van onze Rode Duivels zal het tegen Saudi-Arabië niet liggen, als het geen spetterende pot voetbal wordt. Ze verschijnen volledig in het nieuw en lijken helemaal klaar om te shinen.

Poll: Vind jij de jasjes geslaagd?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Saudi-Arabië

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024