Nieuw veld in Jan Breydel, maar wie betaalt de rekening deze keer?

Nieuw veld in Jan Breydel, maar wie betaalt de rekening deze keer?
Maandag 26 maart 2018 - 15:19   I  

Cercle Brugge heeft zich door de titelviering op het veld van Jan Breydel niet bijzonder populair gemaakt bij Club Brugge en de fans. Het veld zag af en Club Brugge had net nog een nieuw veld aangelegd om helemaal klaar te zijn voor play-off 1. De schade aan het veld was dan ook groot na de titel van Cercle Brugge.

Beide clubs hebben nu een akkoord bereikt en de aanleg van het nieuwe veld is ook al volop aan de gang. Het Nieuwsblad weet nu dat de rekening gedeeld wordt. Zowel Club als Cercle betalen deze keer dus de rekening. Vorige keer moest Club Brugge nog de hele rekening betalen.

Geen risico's

Cercle Brugge stelde in eerste instantie nog voor om het veld op eigen kosten te herstellen. Club Brugge wou echter geen risico nemen met de play-offs voor de deur en wou dus meteen een nieuwe mat in Jan Breydel. Beide clubs vonden dan ook een akkoord.

“Samen met Club hebben we vastgesteld dat de veldbestorming twee weken geleden voor onherstelbare schade had gezorgd”, zo vertelt Cercle-CEO Marc Vanmaele in Het Nieuwsblad. “We zijn met Club in alle stilte in gesprek gegaan en hebben onze verantwoordelijkheid genomen. Ik zeg niks over wie wat betaalt maar zowel wij als Club hebben ons soepel opgesteld.”

Poll: Terecht dat beide clubs een deel betalen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Cercle Brugge

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024