Buffon noemt de 4 kanshebbers voor eindzege op WK

Buffon noemt de 4 kanshebbers voor eindzege op WK
Zaterdag 24 maart 2018 - 11:06   I   door Redactie

Gianluigi Buffon speelde vrijdagavond met Italië tegen Argentinië. De Italianen gingen met 2-0 onderuit. Voor Buffon was het zijn 'comeback' nadat hij eerder afscheid had genomen van de Italiaanse nationale ploeg. "We moeten Argentinië feliciteren", zegt hij.

"Het was een geweldige wedstrijd die ook op 1-1 of 2-2 had kunnen eindigen. Zij hebben echter de goals gescoord", aldus Buffon, die de Argentijnen tot de kanshebbers rekent voor de eindzege. De Rode Duivels rekent hij niet tot de favorieten.

"Argentinië heeft veel potentieel. Het land heeft grote en sterke spelers in de verdediging. Ze behoren tot de kandidaten om het WK te winnen, samen met Brazilië, Duitsland en Spanje", aldus Buffon

Italië zal er niet bij zijn. De Italianen konden zich niet plaatsen voor het WK in Rusland. "We zitten nu in een wederopbouwfase na de uitschakeling voor het WK", laat Buffon optekenen. "Mochten we in een ander tijdperk zitten, had het duel tussen Argentinië en Italië een halve finale of finale geweest kunnen zijn."

Poll: Mis jij België in dit lijstje?

TAGS  I  Buffon  I   Italië

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024