'Bale zet op zeer pijnlijke wijze punt achter carrière bij Real'

'Bale zet op zeer pijnlijke wijze punt achter carrière bij Real'
Vrijdag 23 maart 2018 - 20:24   I   door Fabian Morren

De carrière van Gareth Bale bij Real Madrid is afgelopen. Volgens de Spaanse sportkrant Marca lijdt het geen twijfel meer dat de Welshman in de zomer vertrekt bij Real Madrid. Bale staat helemaal buitenspel bij de Koninklijke. Het afscheid wordt er één in mineur.

Het vertrouwen van Real in Bale was nochtans destijds heel groot. De Spaanse topclub betaalde maar liefst 100 miljoen euro voor zijn komst. Bale schitterde op dat moment bij Tottenham. Mede door blessures kon hij bij Real de hoge verwachtingen echter nooit helemaal inlossen.

Na een nieuwe blessure is hij in de pikorde achter Lucas Vazquez en Marco Asensio gevallen. Het is de klap te veel voor Bale. De linkspoot lag al niet echt goed in de groep, maar nu heeft hij er zich helemaal buiten gezet. "De connectie is na het verlies van zijn basisplaats helemaal verbroken", klinkt het in Marca.

Smartphone

"Hij heeft zich nooit echt een deel van de groep gevoeld, maar nu is hij nog veel meer van de rest gescheiden. Zijn beste vriend is zijn smartphone, waarin hij bijna obsessief zijn toevlucht toe neemt om de tijd te doden." Het ziet er dus naar uit dat het een zeer droevig afscheid wordt voor Bale bij Real Madrid.

Poll: Heeft Bale genoeg kansen gekregen bij Real Madrid?

TAGS  I  Bale  I   Real Madrid

woensdag 5 oktober 2022

dinsdag 4 oktober 2022

maandag 3 oktober 2022