'Wij willen Zidane absoluut wegkapen bij Real Madrid'

'Wij willen Zidane absoluut wegkapen bij Real Madrid'
Vrijdag 23 maart 2018 - 15:40   I   door Redactie

Zinédine Zidane levert nu al een paar jaar zeer goed werk bij Real Madrid. Dat blijft ook in zijn geboorteland Frankrijk uiteraard niet onopgemerkt. De Franse coach is gegeerd. Paris Saint-Germain wil Unai Emery graag vervangen door Zidane als trainer volgend seizoen.

Zidane veroverde al twee keer de Champions League als coach van Real Madrid en vorig jaar werd hij ook kampioen met de Spaanse topclub. Zidane begon met zijn team aarzelend aan het nieuwe seizoen en de titel is vervlogen. Hij kan echter wel nog voor de derde keer op rij de Champions League veroveren met Real.

Genoeg adelbrieven om PSG alvast te overtuigen. De topclub zou hem koste wat het kost willen wegkapen bij Real. Zidane schakelde met zijn ploeg PSG nog uit in de achtste finales van de Champions League.

Volgens El Chiringuito kan Zidane de best betaalde coach uit de geschiedenis van het voetbal worden als hij het aanbod van PSG zou accepteren. Het valt echter nog maar af te wachten of Zidane zal willen vertrekken bij Real. Hij voelt er zich uitstekend, al stond hij in het begin van het seizoen vanwege de mindere resultaten wel even onder druk.

Poll: Wat moet Zidane volgens jou doen?

TAGS  I  PSG  I   Real Madrid  I   Zidane  I   shw

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024