De Vlieger strikt smaakmaker van Belgische topclub voor 'Hoogvliegers'

De Vlieger strikt smaakmaker van Belgische topclub voor 'Hoogvliegers'
Donderdag 22 maart 2018 - 17:09   I  

Binnenkort trapt Geert De Vlieger het vierde seizoen van zijn programma 'Hoogvliegers' op gang. Daarin zoekt de analist sporters - in de meeste gevallen voetballers - op voor een uitgebreide babbel over hun huidige seizoen en veel meer dan dat.

Via Twitter verklapte De Vlieger alvast dat hij op bezoek is geweest bij... Ruud Vormer. De Gouden Schoen is in het vierde seizoen dus één van de voetballers die een uitgebreid gesprek zullen voeren met de ex-doelman van onder meer Anderlecht, Club Brugge en Manchester City. "Ruud Vormer en Hoogvliegers, een perfecte match", klinkt het bij monde van De Vlieger.

In het programma van Play Sports ging De Vlieger tijdens de voorbije seizoenen al op bezoek bij grote namen uit de (Belgische) sport. Zo ging de ex-doelman onder meer al langs bij Vincent Kompany, Thomas Vermaelen, Marc Coucke, Vadis Odjidja, Jelle Vossen en noem maar op. Vanaf 30 maart gaat het vierde seizoen van Hoogvliegers van start op Play Sports.

"Hoogvliegers is voor mij in de sport duiken. Bij anderen terug voelen wat ik gevoeld heb. Ik doe geen interviews, ik heb leuke babbels met topsporters. Topsport moet je gevoeld hebben om het te begrijpen", vertelde De Vlieger eerder al in een promofilmpje.

Poll: Ga jij kijken naar deze aflevering?

TAGS  I  De Vlieger  I   Vormer  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   RC Genk  I   AA Gent

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024