"Pep Guardiola is een laffe hond, een dikke nul"

Woensdag 21 maart 2018 - 12:20   I   door Redactie

Mino Raiola, de bekende zaakwaarnemer van Mario Balotelli en Zlatan Ibrahimovic, heeft op Radio 24 zwaar uitgehaald naar Pep Guardiola. Hij vindt de Spaanse coach van Manchester City als mens maar niks. Als trainer behaalt Guardiola wel zeer grote successen.

Het ging mis tussen Guardiola en Raiola toen die eerste nog trainer was van FC Barcelona. "Als trainer is Guardiola fantastisch, als mens is het een zero! Hij zei dat Ibrahimovic en ik naar hem toe moesten komen als er klachten waren, maar toen Zlatan niet meer werd opgesteld negeerde hij hem volledig. Hij groette hem niet eens meer", aldus Raiola.

"Guardiola is een laffe hond. Hij flikte hetzelfde bij Maxwell, echt een schat van een jongen. Ik ging naar Londen voor de finale van de Champions League en zag in het stadion dat Maxwell niet op de spelerslijst stond", vervolgt Raiola. "Gunde die tyfus-Guardiola Abidal zijn rentree... Prima natuurlijk, goed te verklaren, maar zeg het dan eerlijk. Ik was woedend en vloog hem bijna aan in de catacomben."

Poll: Is Guardiola de beste trainer ter wereld?

TAGS  I  Guardiola  I   Raiola

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024