Nóg een basisspeler weg bij Club Brugge? “Ik mik op transfer in de zomer”

Nóg een basisspeler weg bij Club Brugge? “Ik mik op transfer in de zomer”
Dinsdag 20 maart 2018 - 10:29   I  

Club Brugge begint met een voorsprong van zes punten aan de play-offs en is bijgevolg dé favoriet voor de landstitel. Het huidige succes kan blauw-zwart in de zomer zuur opbreken. Zo dromen enkele sterkhouders alvast van een transfer naar het buitenland.

Abdoulay Diaby gaf onlangs al aan dat hij zich volgend seizoen niet meer bij Club Brugge ziet spelen. “Het is wellicht tijd om te vertrekken. Ik heb Brugge nooit als een eindstation beschouwd. Club weet dat. Versta me niet verkeerd: ik wil een tweede keer kampioen worden. Mijn focus ligt op de play-offs en ik ga me 300 procent geven voor die titel. Club heeft me de kans gegeven me te tonen en om kampioen te kunnen worden. Ik ben deze club dus erkentelijk. Maar ik wil hier niet voor eeuwig spelen” zei de spits in Het Nieuwsblad.

En ook Anthony Limbombe denkt aan een vertrek. “Ik ben blij bij Club Brugge en ben ook blij dat ik mijn contract heb verlengd. Alleen wil ik ook stappen zetten. Ik word deze zomer 24 jaar. Het is niet zo dat het dan al hoog tijd is om te vertrekken, maar moest ik de kans krijgen, ga ik het wel overwegen. Een selectie voor het WK zou in dat opzicht extra deuren openen”, vertelt Limbombe in Het Nieuwsblad.

“Ik mik op een transfer”

De flankspeler zette bij Club Brugge onlangs zijn krabbel onder een nieuwe overeenkomst. Met een selectie voor de Rode Duivels achter zijn naam had Limbombe nog wat sterker aan de onderhandelingstafel kunnen zitten. “Misschien had ik moeten wachten. Misschien ook niet”, lacht Limbombe in La Dernière Heure. “Ik ben heel gelukkig in Brugge, maar ik wil progressie boeken. Als ik de kans krijg, zal ik komende zomer op een transfer mikken”, gaat de kersverse Rode Duivel toch al een stapje verder in de Franstalige krant.

Poll: Is Limbombe klaar voor een stap hogerop?

TAGS  I  Limbombe  I   Club Brugge  I   Rode Duivels  I   Diaby

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024