"Chelsea moet Hazard en Courtois nu laten gaan"

Maandag 19 maart 2018 - 21:47   I   door Redactie

Eden Hazard en Thibaut Courtois worden nadrukkelijk gelinkt aan een vertrek bij Chelsea. Real Madrid wil beide spelers graag aantrekken. Chelsea wil dat kost wat het kost vermijden. Alleen is de vraag of dat wel nodig is. William Gallas, ex-speler van Chelsea, vindt dat de club hen beter kan laten vertrekken.

"Om eerlijk te zijn: er zijn zoveel geweldige spelers die Hazard en Courtois vlekkeloos kunnen vervangen", citeert Het Laatste Nieuws Gallas. "Het is de taak van de scouts om die kandidaten op te sporen. Soms moet je nu eenmaal accepteren dat je beste spelers de club willen verlaten om in een andere competitie aan de slag te gaan."

"Vaak is dat wanneer ze al voldoende prijzen - zoals de titel in de Premier League of de FA Cup - op zak hebben", vervolgt Gallas. "Ze zullen ook de Champions League willen winnen en misschien dat ze daarom stilaan azen op een vertrek."

"De droom van Hazard was altijd om voor Real te spelen"

"Wat ook meespeelt in de beslissing van een speler, is van welke club ze fan waren in hun kindertijd", aldus Gallas. "De droom van Hazard was altijd om voor Real Madrid te spelen. Chelsea zijnde moet je dat dan gewoon accepteren."

"Eden heeft de club immers heel wat mooie jaren bezorgd. Nu is het tijd voor verandering, dus laat je die jongen best vertrekken. Hetzelfde bij Courtois, want ik ben er zeker van dat er voldoende spelers zijn om hun leemte op te vullen."

Poll: Zullen Hazard en/of Courtois naar Real verhuizen?

TAGS  I  Real Madrid  I   Chelsea  I   Hazard  I   Gallas  I   Courtois

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024