Martinez blijft geloven in Dendoncker: "Dat is zijn grootste kracht"

Martinez blijft geloven in Dendoncker:
Maandag 19 maart 2018 - 20:06   I  

Leander Dendoncker speelt dan wel niet zijn sterkste seizoen, maar is wel opgeroepen voor de vriendschappelijke interland. Hij mag nu dan ook bewijzen dat zijn niveau bij de nationale ploeg hoger ligt dan dat van bij paars-wit. Anders zou Dendoncker naast een mooie transfer afgelopen zomer en winter ook nog eens het WK aan zijn neus zien passeren.

Roberto Martinez heeft voorlopig nog alle vertrouwen in de middenvelder/verdediger van Anderlecht. Hij beseft wel dat Dendoncker het momenteel moeilijk heeft, maar weet ook waarom dat komt. Hij zal de jonge speler dan ook niet snel laten vallen.

“Leander Dendoncker heeft mentaal een moeilijke periode achter zich. In twee transferperiodes was hij betrokken bij een transferverhaal. Dat is niet eenvoudig. De grootste kracht van Leander is dat hij zowel op het middenveld als in de verdediging kan spelen”, zei de Spanjaard.

Interesse van Liverpool

Ondanks zijn mindere prestaties is de interesse in Dendoncker trouwens niet gedaald. Integendeel, de Engelse ploegen schuiven blijkbaar nog steeds in rij aan voor de speler van Anderlecht. Zo dook gisteren het gerucht op dat ook Liverpool interesse zou tonen in Dendoncker.

The Reds spelen aan het einde van dit seizoen met Emre Can een belangrijke speler in het elftal van Jürgen Klopp kwijt. De Duitse middenvelder is einde contract en wil niet verlengen bij Liverpool. De Engelsen speuren dezer dagen de markt af naar een vervanger voor Can, en zouden nu bij Dendoncker zijn uitgekomen.

Jackpot voor Anderlecht

Het is vooralsnog niet duidelijk hoeveel Liverpool zou willen neertellen voor Dendoncker. Bij Anderlecht hopen ze alvast de jackpot te winnen. De Brusselse club kleefde in het verleden al een transferbedrag van meer dan 20 miljoen euro op het hoofd van Dendoncker.

 

Poll: Is Dendoncker dat vertrouwen waard?

TAGS  I  Anderlecht  I   Dendoncker  I   Rode Duivels  I   WK

maandag 4 maart 2024

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024