Raes twijfelt niet: "Zij zijn twee van de beste spelers in JPL"

Raes twijfelt niet:
Vrijdag 16 maart 2018 - 23:23   I  

Frank Raes volgt als commentator en presentator van Extra Time de Jupiler Pro League op de voet. Als het van de VRT-journalist afhangt, staan in de bekerfinale tussen KRC Genk en Standard twee van de beste voetballers in onze vaderlandse competitie tegenover elkaar: Alejandro Pozuelo en Mehdi Carcela.

"De wedstrijd kan op power beslist worden, maar ik denk veeleer dat het technische aspect de bovenhand zal halen. Met Carcela bij Standard en Pozuelo bij Genk heb je toch 2 van de beste voetballers in de Belgische competitie tegenover elkaar staan", vertelt Raes bij Sporza.

Het is de commentator tijdens de voorbije weken opgevallen dat Carcela nu al dé draaischijf van Standard is. "Carcela heeft dan wel lang niet gespeeld, maar trekt het spel bij Standard echt naar zich toe. Schijnbaar zonder zich iets van die speel-luwe periode aan te trekken.

Ook Pozuelo dartelt sinds een tijdje opnieuw met plezier over het veld. "Pozuelo is sinds de komst van Clement ook op een hoger niveau gaan spelen. Die twee zullen echt bepalen wat er gaat gebeuren. Ze moeten ook af en toe in elkaars zone opduiken, wat een heel boeiend spektakel zal opleveren", voorspelt Raes.

Poll: Wie is de beste?

TAGS  I  Raes  I   Carcela  I   Pozuelo  I   RC Genk  I   Standard

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024