Real Madrid-voorzitter heeft genoeg gezien van Hazard

Real Madrid-voorzitter heeft genoeg gezien van Hazard
Donderdag 15 maart 2018 - 17:24   I   door Redactie

Real Madrid zit al een tijdje achter Eden Hazard aan. Zelf zou de Rode Duivel een overstap naar Madrid ook wel zien zitten. Alleen lijkt er toch een kink in de kabel te zitten. De wedstrijd van de Rode Duivel op Barcelona zal er ook al geen goed aan gedaan hebben.

Florentino Pérez, de voorzitter van Real Madrid, staat immers niet achter de komst van Hazard. Hij verkiest Paolo Dybala van Juventus boven de Rode Duivel. Hazard heeft in de Champions League nog geen enkele keer al wat bewezen en het vertrouwen van Pérez in Hazard is er niet.

De reden waarom Real nog contact houdt met de Belg is omdat Zinédine Zidane een groot bewonderaar is van Hazard. Mocht Zidane vertrekken, dan is er geen enkele kans meer dat Hazard nog komt. Dat schrijft Don Balon. Pérez vindt de vraagprijs van 100 miljoen euro van Chelsea veel te veel voor een speler als Hazard.

Door met Zidane?

Toch is Pérez wel bereid om zijn persoonlijke voorkeur naar de achtergrond te verschuiven als Zidane de coach blijft volgend seizoen. Nu de resultaten weer een pak beter zijn in Madrid is de kans ook wel weer wat groter dat de Fransman gewoon aan het roer blijft in Bernabéu.

Poll: Vind jij Hazard te min voor Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I   Hazard  I   Chelsea

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024