Chelsea beleeft bijzonder pijnlijke avond in Camp Nou

Chelsea beleeft bijzonder pijnlijke avond in Camp Nou
Woensdag 14 maart 2018 - 22:34   I  

Vanavond stond in de Champions League de topper tussen Barcelona en Chelsea op het programma. Chelsea moest scoren om nog door te stoten, want in de heenwedstrijd werd het maar liefst 1-1. De Engelse topclub maakte in Camp Nou eigenlijk nooit aanspraak op meer. Het werd 3-0.

Na enkele minuten was het, wie anders dan, Lionel Messi die Barcelona al meteen op voorsprong bracht. Met een schuiver tussen de benen van Courtois deelde hij al meteen een stevige tik uit. Chelsea probeerde nadien het evenwicht opnieuw te herstellen, maar dat lukte niet helemaal.

Toen iets later ook Messi een tegenaanval op gang zette en de vrijstaande Dembélé vond, werd het zelfs 2-0. Chelsea wist onmiddelijk dat het zeer moeilijk ging worden en spelers als Hazard gaven ook niet echt thuis vanavond.

In de tweede helft mocht Chelsea wel wat komen en combineren, maar echt gevaarlijk werd het niet. Al had de wedstrijd wat spannender kunnen worden als de scheidsrechter de bal op de stip had gelegd. Alonso werd gehaakt door Piqué, maar de scheids floot niet.

Messi kon iets later zelfs nog voor de 3-0 zorgen door opnieuw een bal laag tussen de benen van Courtois te schuiven. Ook Courtois kende overigens een zeer zwakke wedstrijd. En dat onder het alziend oog van bondscoach Martinez.

Poll: Had u deze uitslag verwacht?

TAGS  I  Barcelona  I   Chelsea

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024