Hierdoor krijgt Vertonghen het plots aan de stok met ballenjongen

Hierdoor krijgt Vertonghen het plots aan de stok met ballenjongen
Zondag 11 maart 2018 - 19:18   I  

Belgen en ballenjongens in Engeland, het blijft een vreemd verhaal. Zo kwam Eden Hazard ooit eens in opspraak omdat hij een ballenjongen van Swansea die op de bal ging liggen en trap zou hebben verkocht om de bal los te kunnen krijgen.

Vandaag kreeg een andere Rode Duivel het aan de stok met een ballenjongen. Tijdens de wedstrijd tegen Bournemouth wou Vertonghen ingooien, maar de ballenjongen weigerde de bal terug te geven. Vertonghen bleef zijn rustige zelve en toen de ref zich kwam moeien gaf de jongen de bal toch terug.

Uiteindelijk werd de jongen de levieten gelezen door een van de stewards. De Spurs wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 1-4 dankzij doelpunt van Alli, Son (2x) en Aurier. Het springt zo opnieuw naar de derde plek over Liverpool, dat de wedstrijd tegen Man United verloor.

Blessure Kane

Het slechte nieuws voor Tottenham was de blessure van Harry Kane. De topspits moest naar de kant met een enkelblessure. De ernst van de blessure is nog niet gekend, maar als de Spurs hem zouden verliezen kan dat wel grote gevolgen hebben voor de ploeg van Vertonghen en co.

Poll: Kan Tottenham nog hoger dan die derde plek?

TAGS  I  Vertonghen  I   Tottenham

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024