Manchester City is sterspeler een tijdje kwijt

Manchester City is sterspeler een tijdje kwijt
Zondag 11 maart 2018 - 18:39   I  

Manchester City moet morgenavond op bezoek bij Stoke City. In de competitie loopt alles op wieltjes en City kan binnenkort de titel zelfs al binnenhalen. Ook in de Champions League gaat het goed, al is het voorlopig wel nog wachten op de komst van een absolute topploeg.

Manchester City zal het wel een tijdje zonder Agüero moeten doen. De Argentijnse sterspeler en goaltjesdief blesseerde zich op training en is ongeveer twee weken out. Hij liet dat zelf weten via Twitter. 

“Tijdens de training kreeg ik last van mijn linkerknie. De clubartsen hebben mijn knie bekeken en vastgesteld dat ik rust nodig heb. Ik ga me nu volledig richten op mijn herstel om straks weer topfit terug te keren", aldus Agüero.

Indrukwekkende statistieken

Dat de Argentijn gemist zal worden is duidelijk te zien aan zijn statistieken. Dit seizoen scoorde Agüero al 30 keer in 37 wedstrijden. Man City mag dan wel een goed draaiende machine zijn, de cijfers die de Argentijn kan voorleggen blijven indrukwekkend.

Het positieve is wel dat City sinds kort terug gebruik kan maken van Gabriel Jesus. De jonge aanvaller lag lange tijd in de lappenmand maar is nu opnieuw fit. Hij zal dan ook wellicht de vervanger worden van de goalgetter. De Braziliaan zit zelf aan 11 doelpunten in 31 wedstrijden.

Slecht nieuws voor Argentinië

Nu Agüero twee weken niet kan voetballen mist hij wel de komende twee oefeninterlands. En dat waren net erg mooie affiches, want Argentinië speelt tegen Italië (23 maart) en Spanje (27 maart). Jammer voor de Argentijnen en voor Agüero zelf.

Poll: Zal City hem missen?

TAGS  I  Agüero  I   Manchester City

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024