De Vlieger waagt zich aan ultieme gok: "Zij redden zich, zij halen PO I"

De Vlieger waagt zich aan ultieme gok:
Zondag 11 maart 2018 - 12:26   I  

Het wordt een spannende namiddag vandaag voor de voetbalsupporter. Straks weten we wie Play-Off I haalt en wie we volgend seizoen niet meer terugzien in 1A. Alle wedstrijden worden, net als vorig weekend, op hetzelfde moment gespeeld. Er zal dus heel wat te beleven zijn vandaag.

Uiteraard wordt het ook een spannende namiddag voor analisten en journalisten, want zij zullen hun aandacht moeten verdelen over alle wedstrijden. Wie alvast zeker van de partij zal zijn is Geert De Vlieger. De ex-doelman en analist zal vanavond te gast zijn in Sports Late Night.

Via Twitter deed De Vlieger alvast nog snel een gokje. Volgens hem redt KV Mechelen zich en zal Standard Play-Off I halen. "Dan zie je hoe KV Mechelen zich gered heeft en Standard Play Off 1 haalde...alé dat denk ik toch", aldus De Vlieger.

Niet de enige

Geert De Vlieger is overigens niet de enige die denkt dat Standard Play-Off I haalt. Ook Peter Vandenbempt, de stem van de radio, denkt dat de club uit Luik straks zal mogen meespelen in Play-Off I. Dat vertelde hij in zijn analyse voor Sporza.

"Standard heeft het voordeel op dit moment, het is op doelsaldo dat het voorlopig 6e is met evenveel punten als Antwerp. Dat is belangrijk, dat Standard er vorige week ten langen leste is ingeklauterd. Maar om nu te zeggen dat Standard zich nu mag rijk rekenen, daar zou ik toch mee oppassen. Standard is toch altijd een beetje wankel en Oostende zit in de flow, heeft niets meer te winnen of te verliezen en wil van die laatste thuiswedstrijd in de competitie nog wel wat maken, denk ik", aldus Vandenbempt.

Poll: Zal De Vlieger gelijk krijgen?

TAGS  I  Standard  I   KV Mechelen  I   Eupen  I   KV Kortrijk  I   Antwerp  I   Vandenbempt  I   De Vlieger

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024