Zidane onder de indruk: "Hij is van een andere planeet"

Zidane onder de indruk:
Zaterdag 10 maart 2018 - 16:37   I  

Zinedine Zidane kon vandaag met Real Madrid winnen op het veld van Eibar. Los Blancos kenden wel een erg moeilijke namiddag, want Eibar verkocht haar huid erg duur. Uiteindelijk was het Ronaldo die met twee doelpunten toch de overwinning kon binnenhalen voor Real.

Het begin van het seizoen liep niet helemaal lekker voor Cristiano Ronaldo. Beetje bij beetje groeide Ronaldo toch weer naar zijn beste niveau toe en inmiddels zit de Portugees al aan 16 doelpunten in de Primera Division. Geen geweldige cijfers voor Ronaldo, die normaal wel straffere cijfers kan voorleggen.

Toch was Ronaldo vandaag weer van goudwaarde voor Real Madrid. De Portugees bewees nogmaals dat hij nog steeds belangrijk is voor dit Real Madrid. Ook al werden er dit seizoen enkele vraagtekens geplaatst bij de stervoetballer. Hij zou stilaan zijn leeftijd beginnen voelen.

"Van een andere planeet"

Na de wedstrijd was Zinedine Zidane vol lof over de Portugees. De Fransman is heel blij dat hij kan beschikken over een Ronaldo in vorm. Hij laat er ook geen twijfel over bestaan dat Ronaldo zijn statistieken wel degelijk fenomenaal zijn.

"Hij is van een andere planeet. Hij weet dat hij gaat scoren. Hij is ook zeer positief ingesteld. Hij is een erg speciale en verschillende speler. Zijn statistieken spreken trouwens voor zich. Hij is een heel goede speler en hij is van ons", aldus Zidane.

Stug Eibar

Eibar werd een taaie klant voor Real Madrid en na de wedstrijd ging Zidane dan ook wat dieper in op de kwaliteiten van Eibar. Hij zag dat zijn Real Madrid problemen had met de nummer acht uit de Primera Division, maar dat is volgens hem gewoon een heel goede ploeg.

"Je moet de prestatie van Eibar erkennen. Zij waren het betere team. Ze waren écht goed, vooral in de eerste helft. Het is moeilijk om hier te komen spelen, want Eibar beleeft een superseizoen. Wij hadden vaak problemen aan de bal, maar we bleven toch vechten als een team", aldus Zidane.

Poll: Is Ronaldo nog steeds even goed als vijf jaar geleden?

TAGS  I  Real Madrid  I   Ronaldo  I   Zidane  I   Eibar

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024