Cristiano Ronaldo is helemaal terug en bezorgt Real Madrid de zege

Cristiano Ronaldo is helemaal terug en bezorgt Real Madrid de zege
Zaterdag 10 maart 2018 - 14:46   I  

Na de wedstrijd tegen PSG in de Champions League moest Real Madrid vandaag opnieuw aan de bak in de Spaanse competitie. Daar loopt het stroef en Real Madrid stond maar liefst 15 punten achter Barcelona. De nummer vier, Valencia, stond zelfs akelig dichtbij.

Tegen Eibar, het nummer acht uit de Primera Division, mochten Ronaldo en co dan ook geen punten laten liggen. Al werd het voor de Madrilenen geen eenvoudige uitwedstrijd, want Eibar liet zien waarom het die achtste plek absoluut niet gestolen had. Real Madrid won uiteindelijk met 1-2.

Ronaldo is terug

Het begin van het seizoen liep niet helemaal lekker voor Cristiano Ronaldo. Beetje bij beetje groeide Ronaldo toch weer naar zijn beste niveau toe en inmiddels zit de Portugees al aan 16 doelpunten in de Primera Division. Geen geweldige cijfers voor Ronaldo, die normaal wel straffere cijfers kan voorleggen.

Vandaag was hij echter alweer beslissend voor Real. Een doelpunt in de eerste helft en een doelpunt in de tweede helft loodste Real vandaag voorbij Eibar. Eibar kon ook wel tegenprikken én scoren, maar Ronaldo deed waarvoor hij gekend staat. Real Madrid de drie punten bezorgen

Atlético in zicht

Real Madrid nadert zo tot op vier punten van stadsrivaal Atlético, dat wel nog een wedstrijd te goed heeft. Ook nog op het programma deze speeldag staat Sevilla-Valencia, het nummer vijf tegen het nummer vier. Real Madrid zou dus op die manier een gouden zaak kunnen doen voor plek 3.

Poll: Kan Real plek 2 nog veroveren?

TAGS  I  Real Madrid  I   Eibar

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024