‘PSG pakt harder uit dan ooit en haalt ook deze twee Rode Duivels'

‘PSG pakt harder uit dan ooit en haalt ook deze twee Rode Duivels'
Zaterdag 10 maart 2018 - 08:20   I  

Bij Paris Saint-Germain zijn ze nog niet helemaal bekomen van de uitschakeling in de 1/8ste finales van de Champions League. Real Madrid toonde zich zowel in de heenwedstrijd als in de return sterker dan de Franse topclub, en dat heeft de PSG-bazen duidelijk aan het denken gezet.

Voorzitter Nasser Al-Khelaifi liet eerder deze week al optekenen dat PSG niet van koers zal wijzigen ondanks de vroege uitschakeling in de Champions League. De rijke investeerders achter PSG willen koste wat het kost de beste ploeg ter wereld zijn en zullen daarom blijven investeren in topspelers.

Courtois, Kanté én Hazard

Het liefst van al wil PSG volgende zomer al enkele nieuwe sterren naar het Parc des Princes halen. Drie spelers staan op het verlanglijstje van de Franse topclub: Thibaut Courtois, N’Golo Kanté én Eden Hazard. Zij moeten PSG volgend seizoen van een enorme kwaliteitsinjectie voorzien. Opmerkelijk: de drie spelers, waaronder twee Belgen, zijn allen eigendom van Chelsea.

Dat hoeft evenwel geen obstakel te vormen, want PSG is van plan om opnieuw met miljoenen te toveren. Vorig jaar legde de club nog 222 miljoen euro op tafel om Neymar weg te halen bij Barcelona, terwijl in het huurcontract van Kylian Mbappé staat dat PSG aan het einde van dit seizoen 180 miljoen moet overmaken op de bankrekening van AS Monaco.

Nieuwe trainer

Alsof het nog niet genoeg is dat PSG aan Hazard, Courtois en Kanté wil, speurt het momenteel ook nog naar een nieuwe trainer. Een toptrainer. Antonio Conte, uitgerekend de man die bij Chelsea onder vuur ligt, staat alvast op de shortlist om Unai Emery op te volgen. Ook Mauricio Pochettino, de bejubelde succescoach van Tottenham Hotpsur, is een optie.

Poll: Kan PSG deze drie spelers ook effectief halen?

TAGS  I  Hazard  I   Courtois  I   Kanté  I   PSG  I   Chelsea  I   Conte  I   Pochettino  I   Emery  I   Tottenham

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024