Coucke wil toeslaan: Deze peperdure spits naar Anderlecht?

Coucke wil toeslaan: Deze peperdure spits naar Anderlecht?
Vrijdag 09 maart 2018 - 15:49   I   door Redactie

De strijd om Aleksandar Mitrovic is opnieuw losgebarsten. Ditmaal niet voor een uitleenbeurt, maar voor een definitieve transfer. Momenteel wordt de Servische spits door Newcastle uitgeleend aan Fulham. Die transfer kwam in januari vlak voor het verstrijken van de deadline nog tot stand.

Het zag er immers eerst naar uit dat Anderlecht aan de haal zou gaan met Mitrovic. Dat draaide echter anders uit, want paars-wit kreeg Lukasz Teodorczyk niet verkocht. Daardoor blies Herman Van Holsbeeck de transfer van Mitrovic af. Uiteindelijk vertrok de Serviër richting Fulham en RSCA haalde Lazar Markovic nog op bij Liverpool. Ook hij wordt gehuurd.

Nu zou Anderlecht echter geïnteresseerd zijn in een definitieve transfer van Mitrovic komende zomer. Dat meldt althans Todomercadoweb. Naast Anderlecht is ook Fulham geïnteresseerd. Mitrovic is in de Engelse tweede klasse goed op dreef. In zeven duels scoorde de Servische aanvaller al vijf keer.

Duur

Newcastle lijkt niet meer geïnteresseerd te zijn in een langer verblijf van Mitrovic. De club zal wellicht bereid zijn om hem te verkopen. Alleen zal het prijskaartje niet min zijn. Anderlecht beschikt met de komst van Marc Coucke uiteraard wel over vers kapitaal. Benieuwd of de nieuwe voorzitter meteen miljoenen gaat uitgeven. 

Poll: Hoop jij dat Mitrovic naar Anderlecht komt?

TAGS  I  Anderlecht  I   Mitrovic  I   shw

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024