Spelen Eupen en Moeskroen onder één hoedje? Voorzitter Timmermans reageert

Spelen Eupen en Moeskroen onder één hoedje? Voorzitter Timmermans reageert
Donderdag 08 maart 2018 - 21:24   I  

Iedereen wie Eupen of KV Mechelen een warm hart toedraagt doet waarschijnlijk al een hele week geen oog toe. Beide ploegen bevinden zich op de rand van de degradatie en zullen er komend weekend alles aan doen om zich alsnog te redden.

Kwatongen beweren dat Eupen en Moeskroen, twee Waalse ploegen, weleens onder één hoedje zouden kunnen spelen. Moeskroen zou Eupen dan een pleziertje doen, waardoor de ploeg uit de Oostkantons zich gemakkelijk zou kunnen redden.

"Geen cadeaus"

KV Mechelen-voorzitter Johan Timmermans denkt niet dat dat zal gebeuren. Hij gelooft nog steeds dat het spel eerlijk gespeeld zal worden en probeert die boodschap dan ook over te dragen aan de spelers, de staff en de supporters.

"In het voetbal worden tegenwoordig geen cadeaus meer gegeven. Beide duels, dat van Eupen en dat van KV, zullen op het scherp van de snee zijn. We zullen ons dubbel moeten plooien om Waasland-Beveren opzij te zetten en liefst met zoveel mogelijk doelpunten. De ploeg zal scherp moeten zijn, maar ze heeft de voorbije weken al bewezen dat ze scherp kán zijn", aldus Timmermans volgens Sporza.

Een ploeg met een missie

KV Mechelen is van plan om in eerste klasse te blijven. De voorbije seizoenen verloor de streek heel wat eersteklassers. Onder andere Lierse,Westerlo en OH Leuven moesten een reeks lager gaan voetballen. Het zou een drama zijn als met KV Mechelen hetzelfde gebeurt.

"Een drama voor de streek is dat. Daarom: wij hebben een opdracht tegenover de Mechelaars en de supporters van het Belgische voetbal, zodat het kwaad niet verder geschiedt. Er zijn veel mensen die al naar Schepenheuvel geweest zijn of nog zullen gaan. De supporters doen heel veel, als voorzitter kan ik alleen maar geloven in de groep en het vertrouwen uitspreken in de spelers."

Poll: Denkt u dat Moeskroen Eupen een plezier zal doen?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Eupen  I   Moeskroen

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024