Aad de Mos weet welke ploeg zich zal redden: "Het wordt waanzinnig"

Aad de Mos weet welke ploeg zich zal redden:
Donderdag 08 maart 2018 - 19:53   I  

Het weekend staat voor de deur en dat betekent dat we kunnen aftellen naar de laatste speeldag in de reguliere competitie van de Jupiler Pro League. Zondag weten we eindelijk wie Play-Off I haalt en misschien nog belangrijker, wie degradeert. VTM Nieuws ging op bezoek bij Aad de Mos, Gilles De Bilde en Jan Boskamp om hun voorspellingen te weten te komen.

Aad de Mos, zelf nog coach geweest van KV Mechelen, denkt dat KV Mechelen zich zal redden. Dat hoopt hij alvast. Hij weet wel dat het een erg chaotische wedstrijd zal worden, want alles ligt zo dicht bij elkaar. Er zal ook geluisterd worden wat er in de andere wedstrijd gaande is.

"Mijn hart zegt Mechelen. Het wordt waanzinnig wat zich op die laatste speeldag zal afspelen. Op de bank bij beide trainers wordt het werken met een radio, want ze moeten kunnen anticiperen op de andere wedstrijd. Het wordt dus een slijtageslag", aldus Aad de Mos.

Meer grinta bij KV Mechelen

Ook Gilles De Bilde denkt dat KV Mechelen zich redt. "Ik denk dat KV Mechelen het haalt als je kijkt hoe Mechelen en Eupen dit weekend hebben gevoetbald. Als Mechelen die wil en die grinta had getoond tijdens het seizoen dan hadden ze hier nu niet gestaan. Nu kan het plots wel, als de nood het hoogst is", aldus De Bilde.

Doelpuntensaldo zal verschil maken

Jan Boskamp denkt dan weer dat Eupen zich redt. "Ze moeten allebei flink aan de bak om te scoren en ik zie Eupen meer goals maken tegen Moeskroen dan Mechelen tegen Waasland-Beveren. Moeskroen krijgt toch vaker en gemakkelijker goals tegen dan Waasland-Beveren", aldus Boskamp.

Poll: Denkt u dat het doelpuntensaldo de doorslag zal geven?

TAGS  I  Eupen  I   KV Mechelen

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024