'Juventus wil érg ver gaan voor Rode Duivel van 20 miljoen'

'Juventus wil érg ver gaan voor Rode Duivel van 20 miljoen'
Donderdag 08 maart 2018 - 17:54   I  

Juventus hoopt volgende zomer een Rode Duivel in huis te halen. De Italiaanse topclub, die zich woensdagavond ten koste van Tottenham Hotspur plaatste voor de kwartfinales van de Champions League, heeft niemand minder dan Moussa Dembele op het oog.

Tottenham ging woensdagavond dan wel kopje onder tegen Juventus, toch slaagde Dembele er opnieuw in om indruk te maken op de Italiaanse topclub. De middenvelder speelde een beresterke partij en troefde Sami Khedira, Blaise Matuidi en Miralem Pjanic meermaals af.

De goede prestatie van Dembele gaat niet onopgemerkt voorbij in Turijn, dat is wel duidelijk. Volgens diverse Italiaanse media zou Juventus van plan zijn om in het tussenseizoen vol voor onze landgenoot te gaan. Zo zou De Oude Dame bereid zijn om 20 miljoen euro op te hoesten voor Dembele, die nog tot medio 2019 onder contract ligt bij The Spurs.

Juventus krijgt evenwel af te rekenen met concurrentie van andere ploegen, want ook Internazionale, AC Milan en enkele Chinese clubs zouden maar wat graag uitpakken met de komst van de Rode Duivel. Bij Tottenham zien ze de 30-jarige Dembele liever niet vertrekken, maar het is ook niet duidelijk of voorzitter Daniel Levy de Belg een nieuw contract zal voorschotelen.

Poll: Zou Dembele bij Juventus passen?

TAGS  I  Dembele  I   Tottenham  I   Juventus  I   AC Milan  I   Internazionale

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024