Sterkhouder Barcelona erg twijfelachtig, opsteker voor Chelsea

Sterkhouder Barcelona erg twijfelachtig, opsteker voor Chelsea
Donderdag 08 maart 2018 - 15:18   I  

Volgende week kunnen we terug genieten van de Champions League. Dan staat onder andere dé topper tussen Barcelona en Chelsea op het programma. Chelsea moet na de 1-1 in de heenwedstrijd scoren in Camp Nou en rekent daarvoor uiteraard op Eden Hazard. Barcelona heeft uiteraard de beste papieren.

Al is het erg twijfelachtig dat Barcelona zal kunnen rekenen op Andres Iniesta. De Spanjaard raakte geblesseerde in het duel met Atlético Madrid. Na twintig minuten ging Andres Iniesta tegen de vlakte, zonder contact. Nooit een goed teken en dat bleek iets later. Tastend naar de hamstring verliet de spelmaker van Barcelona het terrein. Andre Gomes kwam hem vervangen.

Afwachten tot het laatste moment

In eerste instantie leek de blessure wel mee te vallen, want Iniesta speelde zelfs nog eventjes verder. Iets later ging hij toch naar de kant en Barcelona liet weten dat hij een blessure had opgelopen aan de hamstring. Die blijkt toch redelijk ernstig te zijn. 

Volgens Het Laatste Nieuws is Barcelona van plan om te wachten tot net voor de wedstrijd (dag voordien). Dan zal het de situatie van de middenvelder een laatste keer evalueren en beslissen of hij al dan niet voldoende fit is om de wedstrijd tegen Chelsea te spelen.

Ook geen Coutinho

Op Coutinho kunnen ze alvast niet rekenen, want de Braziliaan is niet speelgerechtigd in de Champions League voor Barcelona. Zijn vervanger wordt wellicht alweer Ousmane Dembélé. Voor Chelsea alvast een opsteker, want met Iniesta zou Barcelona alvast zijn patron op het middenveld verliezen. Al moet Chelsea in eerste instantie vooral zelf uit een ander vaatje gaan tappen dan de voorbije weken.

Poll: Haalt Barcelona ook zonder Iniesta de volgende ronde?

TAGS  I  Barcelona  I   Chelsea

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024