'Deze klepper wordt de nieuwe trainer van Arsenal'

'Deze klepper wordt de nieuwe trainer van Arsenal'
Donderdag 08 maart 2018 - 10:25   I  

De dagen van Arsène Wenger bij Arsenal lijken hoe langer hoe meer geteld. De Fransman krijgt de motor van zijn ploeg voorlopig niet meer aan de praat en de kans is groot dat hij dat bekoopt met een ontslag. Achter de schermen is het bestuur van ‘The Gunners’ nu al op zoek naar een vervanger.

Leonardo Jardim (AS Monaco) en Brendan Rodgers (Celtic) zijn namen die in het Emirates Stadium al ter sprake kwamen, maar de voorkeur van de Amerikaanse Arsenal-bazen gaat uit naar een nóg grotere naam die zijn kunnen als trainer al heeft bewezen en met druk om kan.

Eén man staat volgens ESPN voorlopig helemaal bovenaan op de shortlist van de Londense topclub: Joachim Löw. De bondscoach van de Duitse nationale ploeg zou Wenger kunnen vervangen en Arsenal naar nieuwe successen moeten leiden. De 58-jarige Löw ligt nog tot 2020 onder contract bij Duitsland, maar zou volgens insiders niet onmiddellijk ‘neen’ zeggen tegen een interessante aanbieding als clubtrainer.

Wereldkampioen

Meer zelfs: de Duitse oefenmeester zou het na het WK van komende zomer het ideale moment vinden om zich in een nieuw avontuur te storten. Het palmares van Löw mag alvast gezien worden. Hij staat sinds 2006 aan het roer bij Duitsland en leidde zijn natie in 2014 naar de eindzege op het WK in Brazilië.

Poll: Zou Löw een goede coach zijn voor Arsenal?

TAGS  I  Löw  I   Wenger  I   Arsenal  I   Duitsland  I   Jardim  I   Monaco  I   Rodgers  I   Celtic

vrijdag 3 februari 2023

donderdag 2 februari 2023

woensdag 1 februari 2023