‘Gewilde Dybala neemt belangrijke beslissing over zijn toekomst’

‘Gewilde Dybala neemt belangrijke beslissing over zijn toekomst’
Woensdag 07 maart 2018 - 14:52   I  

Paulo Dybala moet één van de meest gewilde spelers ter wereld zijn. Bijna alle Europese grootmachten staan in de rij om de Argentijnse aanvaller van Juventus over te nemen. Maar Dybala zelf denkt voorlopig niet aan een vertrek uit Italië.

Eerder deze week lekte uit dat Manchester United zomaar eventjes 170 miljoen euro veil zou hebben voor Dybala. De Engelse recordkampioen zou de 24-jarige aanvaller komende zomer maar wat graag naar de Premier League halen. Toch lijkt het niet zover te komen.

Volgens The Sun is Dybala immers van plan om zijn contract bij Juventus – dat nog tot de zomer van 2022 doorloopt – te verlengen. De Argentijn begon uitstekend aan het huidige seizoen, maar kende daarna ook een fameuze dip. Dybala is dan ook van mening dat hij nog niet is uitgeleerd bij Juventus. Vooraleer hij de stap naar La Liga of de Premier League zet, wil hij nóg beter worden.

Grootverdiener in Serie A

Dybala zou bij Juventus zijn handtekening kunnen plaatsen onder een nieuwe overeenkomst die hem iedere week 130.000 euro kan opleveren. Met dat weekloon zou Dybala evenveel verdienen als ploegmakker Gonzalo Higuain, op dit moment dé grootverdiener in de Serie A.

Poll: Moet Dybala weg bij Juventus?

TAGS  I  Dybala  I   Juventus  I   Manchester United  I   Real Madrid

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024