'Bij dit scenario haalt Barcelona Alderweireld binnen'

'Bij dit scenario haalt Barcelona Alderweireld binnen'
Woensdag 28 februari 2018 - 20:03   I   door Redactie

Gisteren al meldden we dat Toby Alderweireld op heel wat belangstelling kan rekenen. Eén van die clubs die interesse toont, is Barcelona. Alderweireld wil zijn contract bij Tottenham niet meer verlengen. Daardoor is hij in 2020 transfervrij. Zolang zal er echter wellicht niet meer gewacht worden. Een transfer lijkt stilaan in aantocht.

Mina

Barcelona toont belangstelling, maar volgens El Mundo Deportivo is er wel één voorwaarde. Barça wil eerst de ontwikkeling van Yerri Mina in de gaten houden. De 23-jarige Colombiaan kwam afgelopen winter over van Palmeiras. Tot dusver kwam hij nog maar twee keer in actie.

De komende maanden wil Barcelona bekijken hoe Mina verder evolueert. Blijkt hij nog niet klaar voor een rol in het eerste elftal van Barcelona, dan komt Alderweireld vol in beeld. Aangezien hij zijn contract bij Tottenham niet verlengt, zal er wellicht dan ook iets mogelijk zijn. Na Thomas Vermaelen zou het de tweede Rode Duivel bij Barcelona worden.

Manchester United

Alderweireld hoeft overigens niet te wanhopen mocht Barça toch vol inzetten op Mina. Zo is ook Manchester United zeer geïnteresseerd in de diensten van Alderweireld. De Rode Duivel, die momenteel weer geblesseerd aan de kant staat, heeft in de afgelopen jaren een stevige reputatie opgebouwd in de Premier League. Een vertrek van hem zal sowieso hard aankomen bij Tottenham.

Poll: Hoop jij dat Alderweireld naar Barcelona trekt?

TAGS  I  Alderweireld  I   Manchester United  I   Tottenham  I   Barcelona

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024