Tottenham maakt zich serieuze zorgen over blessure Toby Alderweireld

Tottenham maakt zich serieuze zorgen over blessure Toby Alderweireld
Woensdag 28 februari 2018 - 15:50   I  

Toby Alderweireld is niet aan zijn meest succesvolle seizoen bezig bij Tottenham. Hij sukkelt met wat blessures en de aanhoudende gesprekken over een contractverlenging zorgen ook voor heel wat problemen. Alderweireld leek terug op weg om bij de selectie te horen, maar zijn hamstring blijft voor problemen zorgen.

Alderweireld staat minstens tien dagen aan de kant, maar de club houdt er wel degelijk rekening mee dat de kwetsuur nog een tijd langer kan aanslepen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Voor Alderweireld is het al de zoveelste tegenslag van het seizoen, want eerder was hij al geruime tijd out met een blessure.

Begin november viel de Rode Duivel namelijk uit met een spierscheur en die bleek heel zwaar te zijn. Tottenham kon 3,5 maanden geen beroep doen op de verdediger en kon maar net een operatie vermijden. De medische staf springt voorzichtig om met Alderweireld, maar hij lijkt telkens opnieuw te hervallen.

Einde in mineur voor Alderweireld?

Naast zijn blessure zijn er ook problemen met het contract van Alderweireld. Tottenham zou hem graag langer houden, maar de looneisen van de verdediger liggen een pak hoger dan wat Tottenham wil bieden. De interesse in Alderweireld zou groot zijn, waardoor een eventuele transfer tot de mogelijkheden behoort.

The Times schreef vorige week nog dat de bespreking omtrent een contractverlenging defitnitief zou zijn afgesprongen. De toekomst van Alderweireld bij de Spurs lijkt dus over en uit. Zijn contract loopt nog tot 2019, dus wellicht zullen de Spurs de verdediger verkopen op het einde van het seizoen. Een sterk WK kan zijn prijs de hoogte in laten schieten.

Poll: Raakt Alderweireld topfit voor het WK?

TAGS  I  Alderweireld  I   Tottenham

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024