‘Real Madrid hakt de knoop door en kiest voor deze topspits’

‘Real Madrid hakt de knoop door en kiest voor deze topspits’
Dinsdag 27 februari 2018 - 12:05   I  

Real Madrid beleeft niet meteen zijn beste seizoen. In de Primera Division staat Barcelona mijlenver voor en lijkt het kalf al verdronken. Enkel de Champions League kan het seizoen van de Madrileense topclub nog redden.

Na afloop van dit seizoen wil voorzitter Florentino Perez met de bezem door de kleedkamer gaan, en dat zullen enkele grote namen geweten hebben. Zo zouden onder meer Karim Benzema en Gareth Bale mogen opkrassen. Beide topspelers voldoen niet meer aan de hoge verwachtingen die het bestuur eist.

Topclub zkt. Topspits

Het is een publiek geheim dat Perez enkele grote namen aan de huidige kern wil toevoegen. De voorzitter van Real speurt in eerste instantie naar een topspits, die elke week opnieuw tot scoren kan komen.

Kane heeft streepje voor

Twee namen staan bovenaan op het verlanglijstje van Perez: Harry Kane (Tottenham Hotspur) en Robert Lewandowski (Bayern München). Allebei staan ze erom bekend een doelpuntenmachine te zijn. De voorbije weken twijfelde het bestuur van Real Madrid nog tussen de twee spitsen, maar nu zou het de knoop hebben doorgehakt.

Ramon Calderon, gewezen voorzitter van Real Madrid, is te weten gekomen dat De Koninklijke volgende zomer vol voor Harry Kane zal gaan. Dat meldt The Mirror. Al houdt Real de andere optie nog steeds achter de hand. Als Kane het toch niet zou zien zitten om volgende zomer over te stappen naar Real, dan zou de Spaanse topclub toch voor Lewandowski gaan.

Kane trefzekerder dan Lewandowski

Kane was dit seizoen – in alle competities – al goed voor 35 doelpunten. De Engelsman van 24 bewijst nu al enkele seizoenen dat hij een topspits is, en dat is heel wat andere topclubs niet ontgaan. Robert Lewandowski daarentegen zit dit seizoen aan 29 doelpunten. De 29-jarige Pool hoeft ook niet meer voorgesteld te worden. Hij liet doorheen zijn carrière ieder seizoen zien dat hij het vijandelijke doel weet staan.

Poll: Voor wie zou jij kiezen?

TAGS  I  Kane  I   Tottenham  I   Real Madrid  I   Lewandowski  I   Bayern München

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024