‘Manchester United wil 110 miljoen betalen voor concurrent Lukaku’

‘Manchester United wil 110 miljoen betalen voor concurrent Lukaku’
Maandag 26 februari 2018 - 21:52   I  

Romelu Lukaku is dit seizoen dé aanvalsleider bij Manchester United, en trainer José Mourinho is ook zeer te spreken over onze landgenoot. Toch zou het bestuur van de Engelse recordkampioen op zoek zijn naar een concurrent voor Lukaku.

Volgens Corriere dello Sport zou Manchester United zijn oog laten vallen hebben op Mauro Icardi. De Argentijnse goalgetter doet het uitstekend bij Internazionale, en dat is ook de scouts van United niet ontgaan zijn. De Engelsen zouden zelfs bereid zijn om 110 miljoen euro op tafel te leggen voor Icardi.

Manchester United is evenwel niet de enige gegadigde. Ook Real Madrid en Paris Saint-Germain zouden wel wat zien in de 25-jarige aanvaller. Tijdens de voorbije transferperiode leek Icardi nog op weg naar Madrid, maar uiteindelijk kwam het niet tot een transfer. Naar alle verwachtingen zal Real komende zomer een nieuwe poging ondernemen om de speler aan te trekken.

Goalgetter pur sang

Icardi is aan één van de beste seizoenen uit zijn carrière bezig. De Argentijn vond tot dusver 18 keer de weg naar doel in 22 wedstrijden. Vorig seizoen lukte hij 24 doelpunten in 34 wedstrijden.

Poll: Heeft Manchester United Icardi nodig?

TAGS  I  Icardi  I   Internazionale  I   Real Madrid  I   Manchester United  I   PSG

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024